Wie zijn wij

Welkom op onze site. Wij zijn Jantsje en Richard en we wonen met onze kinderen en honden in Hallum (Friesland). In 2002 zijn wij op zoek gegaan naar een geschikte huishond voor ons. We hadden al geruime tijd mechelse herders die worden afgericht als politiehond, maar niet bij ons in huis leven. Het moest een ras worden dat goed bij ons, en in ons gezin met kinderen paste en ook karakter hebben.

Na veel te hebben gelezen in boeken en internet vele telefoontjes is onze keuze op de Staffordshire bull terriër gevallen.

Begin 2003 hebben we onze eerste stafford Nina gekocht en toen is het eigenlijk allemaal voor ons begonnen. Zo nu en dan een show gelopen waar Nina leuk presteerde, en toen begonnen we te denken aan een nestje met Nina en daar hoorde ook een kennelnaam bij. Dit is omdat wij in Friesland wonen “Frisian staff’s” geworden.

Wij stellen onze honden graag even apart aan u voor op de pagina “Onze Honden”

Het fokken met onze honden is voor ons pure hobby en wij zullen dit ook doen volgens de regels van het fokreglement van de rasvereniging Staffordshire bull terriër club Nederland.

 

Mocht u nog vragen hebben, stel ze gerust, wij zullen ze zo goed mogelijk beantwoorden.

Vriendelijke groeten,

Jantsje en Richard v/d Meer